Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с жълта лампичка 156 1.9 JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от slav40
    тя си няма нищо общо с тия лампички ..........
    ми бали му майката, вече незнам кво може да е бъгясало. Ще проверя клемите и ако и тогава не стане ще отида на сервиз. Дали на тестовете ще покаже коя крушка не е наред?

Comment

Не би трябвало да е толкова сложно,все пак е изгоряла крушка! Като си свалял някой крушка на мигач(заден) или на стоп-габарита -може да е изгоряла някоя от посочените - пробвай пак с приятел натискащ педала на спирачката и огледай пак всички крушки - няма от къде да е другаде тая причина ............ не ти трябва майстор само парите да ти взема ..........
      Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от slav40
        Не би трябвало да е толкова сложно,все пак е изгоряла крушка! Като си свалял някой крушка на мигач(заден) или на стоп-габарита -може да е изгоряла някоя от посочените - пробвай пак с приятел натискащ педала на спирачката и огледай пак всички крушки - няма от къде да е другаде тая причина ............ не ти трябва майстор само парите да ти взема ..........
        oks, пак ще пробвам с стоповете. Мерси

Comment

виш светлините за задна скорост.Аз е са я попраих моята беше ми изгорял габарит а преди това крушка за къси а лампичката тогаане сетеше незнам защо.А свтлините за отзад трябва да натиснеш в единия край лампите и те се пускат,може да са ти изключени!
          Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas

Comment

също ако някоя крушка не е вярната пак свети аз имам на габаритите диодни крушки които светят в бяло и свети защото са 4w а трябва да са 6w такаче гледай какви крушки слагаш
            156 1.9 JTD 105hp

Comment

Първоначално публикувано от b0jo
              също ако някоя крушка не е вярната пак свети аз имам на габаритите диодни крушки които светят в бяло и свети защото са 4w а трябва да са 6w такаче гледай какви крушки слагаш
              Не е вярно не свети от това Аз карах една година с такива крушки и нямах проблем
              '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
              Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
              Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Re: Проблем с жълта лампичка 156 1.9 JTD

здр. на мен не ми светеше левия габарит и съответно тази жълта крушчица. Смених си габаритните крушки. но пак си свети тая жълтата. Огледал сум колата на 100% всичко си свети ама и тая жълтата на таблото не изгасва!!!

Comment

На мен ми беше изгоряла крушката на единия стоп, смених я, но индикатора на таблото продължи да си свети. Хабих си нервите няколко дена след което си купих друга крушка, смених я и всичко се оправи, така че много е възможно и при теб проблема да е подобен.
                  Alfa Romeo 156, 2.4 JTD, 99

Comment

Колега
                    коя година модел ти е колата и колко конски сили? Щото, при Алфата 156 дето аЗ карам тая лампичка с удивителна вобще не е За иЗгорляла крушка ами За доста по сериоЗен проблем

.

Comment

???

[quote="petko"]Колега

ако мен питаш... колата е 99г. 2.4 136к. А в началото като си ударя фара и габарита светка следователно гасне !!!

Comment

Първоначално публикувано от Neokill
                        Не е вярно не свети от това Аз карах една година с такива крушки и нямах проблем
                        сигурен ли си за това защото на мен ми светва жълтата още като пусна габаритите и ходих на диагностика и човека ми го каза това и той има алфа 156 посъветва ме да си сложа нормалните които са си за модела
                        156 1.9 JTD 105hp

Comment

Не съм много сигурен но съм чувал, че се мери не само за прекъсната верига т.е. изгоряла крушка, но и за съпротивление. В смисъл ако някоя крушка не е със съответната мощност, може пак да ти свети лампичката на таблото. За спирачките се проверява лесно, при спряно осветление ако ти светне лампичката на таблото като натискаш спирачките значи е от тях, но по вероятно е от някой габарит.
                          sigpic
                          Alfa Romeo 156 2.4JTD
                          Mazda CX-5

Comment

Първоначално публикувано от Neokill
                            сигурен ли си за това защото на мен ми светва жълтата още като пусна габаритите и ходих на диагностика и човека ми го каза това и той има алфа 156 посъветва ме да си сложа нормалните които са си за модела
                            Сигурен съм даже тия еВани крушки ги вадих с клещи че не излизаха и щях да си нарежа ръцете

ПП На един приятел на 156-цата пак аз ги сменях без да има проблем или да свети тая лампа за авария, а защото светеха синьо
                            '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                            Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                            Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Еи хора да знаете че е само от това !!! Един колега каза че си е купил оригинални крушчици Хелла и няма проблеми ! моите са тия от 2лв. двете някакви бели. /Утре отиам за нови/

Comment

и аз чакам в вторник крушки и ще пробвам с тях та дано тази пущина загасне че ослипях да я гледам
                                156 1.9 JTD 105hp

Comment

Working...
                                X