Първоначално публикувано от slav40
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с жълта лампичка 156 1.9 JTD
Collapse
X
-
Не би трябвало да е толкова сложно,все пак е изгоряла крушка! Като си свалял някой крушка на мигач(заден) или на стоп-габарита -може да е изгоряла някоя от посочените - пробвай пак с приятел натискащ педала на спирачката и огледай пак всички крушки - няма от къде да е другаде тая причина ............ не ти трябва майстор само парите да ти взема ..........
Comment
-
Първоначално публикувано от slav40Не би трябвало да е толкова сложно,все пак е изгоряла крушка! Като си свалял някой крушка на мигач(заден) или на стоп-габарита -може да е изгоряла някоя от посочените - пробвай пак с приятел натискащ педала на спирачката и огледай пак всички крушки - няма от къде да е другаде тая причина ............ не ти трябва майстор само парите да ти взема ..........
Comment
-
виш светлините за задна скорост.Аз е са я попраих моята беше ми изгорял габарит а преди това крушка за къси а лампичката тогаане сетеше незнам защо.А свтлините за отзад трябва да натиснеш в единия край лампите и те се пускат,може да са ти изключени!Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas
Comment
-
Първоначално публикувано от b0joсъщо ако някоя крушка не е вярната пак свети аз имам на габаритите диодни крушки които светят в бяло и свети защото са 4w а трябва да са 6w такаче гледай какви крушки слагашАз карах една година с такива крушки и нямах проблем
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Re: Проблем с жълта лампичка 156 1.9 JTD
здр. на мен не ми светеше левия габарит и съответно тази жълта крушчица. Смених си габаритните крушки. но пак си свети тая жълтата. Огледал сум колата на 100% всичко си свети ама и тая жълтата на таблото не изгасва!!!
Comment
-
На мен ми беше изгоряла крушката на единия стоп, смених я, но индикатора на таблото продължи да си свети. Хабих си нервите няколко дена след което си купих друга крушка, смених я и всичко се оправи, така че много е възможно и при теб проблема да е подобен.Alfa Romeo 156, 2.4 JTD, 99
Comment
-
Първоначално публикувано от NeokillПървоначално публикувано от b0joсъщо ако някоя крушка не е вярната пак свети аз имам на габаритите диодни крушки които светят в бяло и свети защото са 4w а трябва да са 6w такаче гледай какви крушки слагашАз карах една година с такива крушки и нямах проблем
156 1.9 JTD 105hp
Comment
-
Не съм много сигурен но съм чувал, че се мери не само за прекъсната верига т.е. изгоряла крушка, но и за съпротивление. В смисъл ако някоя крушка не е със съответната мощност, може пак да ти свети лампичката на таблото. За спирачките се проверява лесно, при спряно осветление ако ти светне лампичката на таблото като натискаш спирачките значи е от тях, но по вероятно е от някой габарит.sigpic
Alfa Romeo 156 2.4JTD
Mazda CX-5
Comment
-
Първоначално публикувано от b0joПървоначално публикувано от NeokillПървоначално публикувано от b0joсъщо ако някоя крушка не е вярната пак свети аз имам на габаритите диодни крушки които светят в бяло и свети защото са 4w а трябва да са 6w такаче гледай какви крушки слагашАз карах една година с такива крушки и нямах проблем
ПП На един приятел на 156-цата пак аз ги сменях без да има проблем или да свети тая лампа за авария, а защото светеха синьо'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
Comment